Home » , » Katil Köpekbalığı filmi Türkçe dublaj izle - full izle

Katil Köpekbalığı filmi Türkçe dublaj izle - full izle

Katil Köpekbalığı filmi Türkçe Dublaj İzle | Piranhalar filmini izlemişsinizdir, işte buna benzer bir film daha geliyor sizler için. Katil Köpekbalığı filmi kanlı bir gecede bikinili kızların korkulu rüyası oluyor. Harika bir yaz mevsiminde sarı sıcağın tadını çıkartmak amacıyla hafta sonu tatili için Louisiana Gölü’nü tercih eden bir kaç kişilik arkadaş grubunun bu gölün tuzlu sularında kurbanlarını bekleyen köpek balıklarını fark etmemeleri fazla zaman almayacaktır. Çok kısa süre sonra bu katil köpek balıkları tarafından yaralanan arkadaşlarını bir an önce hastaneye yetiştirmek için çeşitli yollara başvurmaları gerekecektir, bunu yapmazlarsa arkadaşlarını kaybedeceklerdir.

23 Aralık 2011 tarihinde gösterime giren Katil Köpekbalığı filmini Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz. Ama hemen öncesinde sizlere filmde emeği geçen isimleri vermek istiyorum. Filmin yönetmen koltuğunda David R. Ellis otururken, senaryo imzası Will Hayes ve Jesse Studenberg'e ait oluyor. Baş rolde yer alan isimler Sara Paxton , Dustin Milligan ve Chris Carmack gibi yakından tanıdığımız yüzlere ait. İzleyicilerimizin %61'i film için iyi şeyler söylediler, bunu da eklemek isterim.

Gösterim tarihi: 23 Aralık 2011
Filmizlenirse puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 3.9/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Sara Paxton , Dustin Milligan ve Chris Carmack
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Will Hayes, Jesse Studenberg
Yönetmen: David R. Ellis
Alternatif İsim: Shark Night 3D, Köpekbalığı Gecesi

Katil Köpek Balığı Filmi


Katil Köpekbalığı - Part 1


Katil Köpekbalığı - Part 2


Katil Köpekbalığı - Part 3


Katil Köpekbalığı - Part 4


Katil Köpekbalığı - Part 5
Bu filmi beğen :

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger