Home » , , » Paranormal Activity 3 Full İzle - Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 Full İzle - Paranormal Activity 3

Serinin üçüncü kısmına geldiğinize göre Paranormal Activity 1 filmini hatırlıyorsunuzdur herhalde. Evet, serinin ilk filmi oldukça küçük bir bütçe ile çekilmişti ve buna ek olarak film tamamlandıktan sonra yayına girmesi için iki yıl daha bekleyecekti. Paranormal Activity 3 filminde serinin diğer bölümlerinde olduğu gibi yine Katie ve Kristi ön planda. Bu sefer bu iki karakterin çocukluk dönemlerine gidiliyor ve böylece bir bakıma önceki iki bölümde gerçekleşen olayların baş kısmına belki de temeline iniliyor.

Sıradan iki kız kardeştir aslında Katie ve Kristi; bunlar her çocuğun yaptığı gibi evlerinin arkasında bulunana bahçelerinde sıradan yaşamlarının getirdiği süreç çerçevesinde oyunlar oynamaktadır. Ancak bu iki kardeş için işler öyle sandığımız kadar da kolay olmuyor. İlerleyen günlerde, aylarda ve yıllarda korku ve gerilim girdabına sürüklenmekten kaçamıyorlar.

Yine büyük bir heyecan ve korkuyla izleyeceğiniz Paranormal Activity filmlerinin sonuncusunda da diğerlerinde olduğu gibi yapımcılık işini Oren Peli ve Jason Blum üstleniyor. Ancak yönetmen koltuğunda küçük değişiklikler var, Henry Joost ve Ariel Schulman filmin yönetmenliğini üstlenen kişiler oluyor bu sefer.

Son olarak film 21 Ekim 2011 tarihinde gösterime giriyor ve ziyaretçilerimiz tarafından %84 izlenme oranıyla takip ediliyor. Filmin kategorisi hepinizin bildiği gibi Korku-Fantastik karışımı. Filmin oyuncuları da sırasıyla; Katie Featherston, Chloe Csengery ve Mark Fredrichs...

Paranormal Activity 3


Paranormal Activity 3 İzle - Part 1


Paranormal Activity 3 İzle - Part 2


Paranormal Activity 3 İzle - Part 3


Paranormal Activity 3 İzle - Part 4


Paranormal Activity 3 İzle - Part 5
Bu filmi beğen :

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger