Home » , , » İntikamın Bedeli Filmi İzle - Full İzle İntikamın Bedeli

İntikamın Bedeli Filmi İzle - Full İzle İntikamın Bedeli

2011 yapımlı bir filmle karşınızdayız. Tam olarak gösterime girme tarihi 4 Ekim 2011 olan Nicolas Cage'in başrolünü paylaştığı İntikamın Bedeli aslında bütünüyle kendini gerçekleştirmek isteyen bir Amerikan rüyası gibi bir şey. Filmde Will Gerard olarak boy gösteren Cage, senaryo bazında mesleğini oldukça seven ve bir o kadar da bağlı, iyi bir öğretmendir. Mutlu bir evliliğini oldukça güzel ve alıcı olan eşi Laura (January Jones) ise Will gibi bir öğretmen değil de oldukça saygın bir müzisyendir.

Bir çok Cage hayranının merakla beklediği ve ilgiyle izlediği İntikamın Bedeli, ziyaretçilerimiz tarafından %72 izlenme oranıyla takip ediliyor. Film şimdilik sistemimizde alt yazılı olarak yer alıyor. Türkçe dublajlı yeni partlar eklenecektir.

Aksiyon-Dram kategorisinde yer alan İntikamın Bedeli, Todd Hickey ve Robert Tannen tarafından senaryoya hazırlanmış olup Roger Donaldson tarafından yönetilmiştir. 2011 yapım olan İntikamın Bedeli filmi için bir diğer alternatif isim ise Seeking Justice olarak ifade edilebilir.

İntikamın Bedeli


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 1


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 2


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 3


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 4


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 5


İntikamın Bedeli Filmini İzle - Part 6
Bu filmi beğen :

1 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger