Home » , » Kimliksiz Filmi İzle - Türkçe Dublaj

Kimliksiz Filmi İzle - Türkçe Dublaj

22 Nisan 2011 tarihinde vizyona giren Kimliksiz filmi, bir insanın kendi kişisel profilini ispatlama çabası içerisinde girdiğinde mutlaka ama mutlaka yalnız kalacağının açık bir göstergesidir. Bu tip kimseler sürekli olarak umutsuzluk duygusu içinde hayatlarını sürdürmeye başlarlar ve bundan dolayı tüm yaşamları boyunca hem bedenlerinde hem de zihinlerinde koca bir yorgunluk hissederler. İşte Kimliksiz 2011 bunu en çarpıcı örnekleriyle gündeme getiriyor.

Filme gelince, filmde Kimliksiz karakterini canlandıran Dr. Martin Harris, hiç ummadığı bir şekilde Berlin gezisi esnasında yine hiç beklenmedik bir trafik kazası geçirir. Arabası göle yuvarlanır ve kurtarıldıktan sonra kimliksiz biri olarak ortalıkta dolanmaya başlar. Bununla da kalmaz olaylar, ilerleyen süreçlerde kendine gelme belirtisi gösterir ama o artık yoktur, bunu anlamaz. Daha sonra çok daha kötü bir durumla yıkılır, Dr. Martin Harris kişisel ismini ve kimliğini bir başkasının çaldığını görünce adeta aklını kaçırır. Kaza öncesindeki gibi değildir artık hayatındaki durum, yakınları bile artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır.

Türkçe Dublaj olarak sunduğumuz bu filmi tek part olarak izleyebileceksiniz. Ziyaretçilerimiz tarafından %86 izlenme oranıyla takip edilen Kimliksiz filmi için yönetmen koltuğuna Jaume Collet-Serra oturuyor. Senaryo ise Oliver Butcher ve Stephen Cornwell tarafından ele alınıyor. Filmin oyuncularından bazıları sırasıyla; Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz, Sebastian Koch, Aidan Quinn, Frank Langella, Adnan Maral, Annabelle Mandeng, Charlie Gardne şeklinde yer alıyor.

Kimliksiz Filmi Türkçe Dublaj İzle - Tek Part

Bu filmi beğen :

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger