Home » , » Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti İzle - Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti İzle - Film İzle

Alıştığımız aşk filmlerinin dışında bir konuyla epik bir aşk efsanesinin sonuna Bella Swan ve Edward Cullen ile geliyoruz. Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti filmi bildiğiniz gibi Stephenie Meyer’ın en çok satanlar listesinde yer alan Alacakaranlık roman serisinden editlenerek oluşturulmuş bir baş yapıt. Filmin ilk bölümünü izleyenler bilir, Bella ve Edward karşılarına çıkan her türlü engele rağmen evlenmeyi başarıyorlar. Bu evlilikle birlikte adeta rüya gibi devam eden hayatları Bella'nın hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren farklı bir yön alıyordu.

Bella'nın hamileliğinden dolayı içinde var olan bebek ya da bir başka deyişle yaratık, filmde yer alan kötü sahnelerden hatırlayacağınız gibi hem bazı kurtları peşlerine takıyor hem de çeşitli vampirlerin süregelen akdini tehlikeye atıyor.

Oscar’lı yönetmen Bill Condon’ın sinemaya uyarladığı Alacakaranlık Efsanesi serisinin dördüncü bölümü olan Şafak Vakti'nde büyük aşklar, sıkı dostluklar ve fedakarlık insanın kendisini yeniden bulması bağlamında büyük önem kazanıyor. Filmin senaryosunda Melissa Rosenberg imzası yer alırken yönetmen koltuğunda ise Tim Burton, Çağan Irmak ve Bill Condon oturuyor.

Filmin oyuncularını sıralamak gerekirse, Angelina Jolie, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Al Pacino, Ashley Greene, Taylor Lautner, John Travolta, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Marlon Brando, Anna Kendrick gibi harika isimler filmde boy gösteriyor.

Filmin sistemimizde Türkçe Altyazılı versiyonu mevcut. Dublajlı videolarımız hazırlanıyor. İlerleyen süreçlerde filmin Türkçe Dublajlı versiyonlarına erişebilirsiniz. Ziyaretçilerimiz tarafından %49 izlenme oranıyla takip edilmekte Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 1


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 2


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 3


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 4


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 5


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 6


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Filmi - Part 7
Bu filmi beğen :

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger