Home » , , » Melankolik Filmi İzle - Türkçe Altyazılı

Melankolik Filmi İzle - Türkçe Altyazılı

Öyle bir film ki, başlangıcı bile dünyanın sonunda oluyor. Garip ve etkileyici geliyor insana değil mi? Evet, aynen Lars Von Trier'in de dediği gibi "Melancholia, dünyanın sonunda start alıyor!" Filmin konusu hakkında bir kaç sayfa yazabilirim ama bunu yapmak istemiyorum çünkü gerçekten kayda değer bir film, hiç bir şekilde ipucu almamanızı istiyorum. Bu yüzden oturup filmin sonuna kadar kendi zihninizde kendinizle savaşacaksınız.

13 Ocak 2012 tarihinde gösterime girmiş bir film Melankolik; gördüğünüz gibi oldukça yeni. Kimi yerlerde vizyona dahi girmedi ya da yeni yeni giriyor. Ziyaretçilerimiz tarafından %87 gibi oldukça iyi bir izlenme oranına sahip olan Melankolik filmi için yönetmen koltuğuna az önce o devasa lafı söyleyen adam yani Lars von Trier oturuyor. Oyuncular listesinde ise; Kirsten Dunst, John Hurt, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Udo Kier, Brady Corbet, Stellan Skarsgaard gibi yakından tanıdığımız isimler mevcut.

Bilim-kurgu, gerilim, psikoloji gibi çok yönlü kategorileri içine alan özelliği de yok değil bence. 2012 yapım filmlerden en iyisi diyebilirim şimdilik, bakalım ilerleyen süreçlerde daha farklı ve daha iyisi çıkacak mı?

Melankolik Filmi İzle


Melankolik Altyazılı İzle - Part 1


Melankolik Altyazılı İzle - Part 2


Melankolik Altyazılı İzle - Part 3


Melankolik Altyazılı İzle - Part 4


Melankolik Altyazılı İzle - Part 5


Melankolik Altyazılı İzle - Part 6


Melankolik Altyazılı İzle - Part 7
Bu filmi beğen :

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger