Home » , , » Kanalizasyon Filmi İzle - Tek Part Kanalizasyon İzle

Kanalizasyon Filmi İzle - Tek Part Kanalizasyon İzle

Musallat, Dikkat Şahan Çıkabilir gibi film ve programların ve bunlara ek olarak ülkemizde oldukça iyi tanınan televizyon dünyasının yakından takip ettiği Alper Mestçi bu sefer Türkçe bir film olan Kanalizasyon filminin yönetmen koltuğuna oturuyor. Yapımcılığını Dada Film ve Tiglon'un üstlendiği filmde; Okan Bayülgen, Rasim Öztekin gibi çok iyi tanıdığımız isimlere rastlıyoruz. Hakkı Devrim, Ahmet Çakar, Sadettin Teksoy, Metin Uca gibi isimlerde Kanalizasyon filmi kadrosunda misafir/konuk oyuncu olarak göze çarpıyor.

Film kısaca; bir televizyon kanalı olan Kanal-İ'de geçen bir dizi olaylardan ibaret. Kategori olarak komedi türünde yer alan film, bir çok izleyici gülmekten kırıp geçiriyor.

Film Türkçe olduğu için alt yazı gibi sorunlarınız olmuyor. Bunun yanında ziyaretçilerimiz tarafından %71 gibi yüksek bir izlenme oranı ile takip ediliyor. Kanalizasyon filmi tek part olarak sistemimizde yer alıyor.

Kanalizasyon Filmi İzle


Kanalizasyon Filmi Türkçe - Tek Part İzle
Bu filmi beğen :

3 Yorum Yapıldı:

Adsız dedi ki...

online indirmeden hd kalitesinde film izle

Adsız dedi ki...

Film mükemmel. film izlek isteyenler izlesin.

Fullhdfilm dedi ki...

FULL HD FİLM İZLE

Film izle

Türkçe Dublaj Film izle

Yabancı Filmleri izle

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle | Full Film izle | Direk Film İzle | Tek Part Film İzle | Film İzle Sinema İzle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger